Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Τα απόλυτα κουρέματα της νέας σεζόν!



Η νέα σεζόν σε θέλει ανανεωμένη και πιο κούκλα από ποτέ! Θέλεις να κάνεις ένα νέο κούρεμα και δεν ξέρεις ποιο θα είναι αυτό; Παρακάτω θα βρεις τις νέες τάσεις για να διαλέξεις πώς θα κόψεις τα μαλλιά σου!

Μεσαίου μήκους: το μεσαίο μήκος είναι τάση όπως το είδαμε
στα σόου του οίκου Ralph Lauren. Φρόντισε το μαλλί σου να είναι υγιές και φυσικά χωρίς ψαλίδα και εντυπωσίασε με ένα απλό στιλ στο ίσιο του.
Το καρέ είναι μόδα και φέτος σε όλα τα μήκη και σε βάζει στην καρδιά της μόδας όποιο χρώμα και αν έχουν τα μαλλιά σου, οπότε απλά αποφάσισε ποιο καρέ σου ταιριάζει καλύτερα!
Στα σόου του Marc Jacobs είδαμε μια πολύ τολμηρή φράντζα να συνδυάζεται τέλεια με το ασύμμετρο καρέ δημιουργώντας ένα τολμηρό λουκ.
Στα σόου του οίκου Diane von Furstenberg είδαμε το μεσαίο μαλλάκι σε ανάλαφρη μπούκλα που ήταν ένα πολύ φυσικό λουκ με το μήκος να δείχνει απίστευτα φυσικό και η τρίχα να δείχνει σούπερ λαμπερή.
Φέτος κάνε επιτελους μια μεγάλη αλλαγή και κόψε την φράντζα που πάντα ήθελες αφού και η μόδα το επιτρέπει. Στα σόου των οίκων Fendi είδαμε όχι μια φράντζα που κρύβεται αλλά μια φράντζα έντονη και γεμάτη που τραβάει το βλέμμα ακριβώς εκεί.
Στα σόου του οίκου του Marc Jacobs είδαμε ένα διαφορετικό και πιο τολμηρό κόψιμο σε κοντό μαλλάκι. Μια ακόμη πρόταση για όσες δεν φοβούνται την αλλαγή.
Πηγή: http://www.womenonly.gr
.........................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου