Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Τι προστάζει η μόδα Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014/2015



Τα μαλλιά μας ειδικά το καλοκαίρι ταλαιπωρήθηκαν απίστευτα από τον ήλιο, τη θάλασσα,τις πισίνες αλλά και τις βαφές που χρησιμοποιούμε. Ευτυχώς όμως η τάση της μόδας για το Φινόπωρο/Χειμώνας 2014-2015 , φαίνεται να βοηθάει στο να τα διορθώσουμε.
Εσύ όμως αναρωτιέσαι ποια θα είναι η τάση της μόδας, για τα μαλλιά ;
Οι τάσεις στα hair trends από διάσημους οίκους θα σας
προετοιμάσουν και αυτή τη φορά για να μπείτε δυναμικά και σικάτα στη σεζόν που έρχεται.Είτε έχετε μακριά, είτε κοντά, είτε μεσαίου μήκους μαλλιά , πάντα υπάρχει ένα κατάλληλο χτένισμα – κούρεμα για το σχήμα προσώπου που έχετε. Αν επιλέξετε και το κατάλληλο χρώμα , θα γίνετε πιο όμορφες, πιο ελκυστικές και πιο εντυπωσιακές.
Ας αρχίσουμε…
Κτενίσματα:
Πλεξούδες
Αν νομίζετε πως ήταν μόνο για το καλοκαίρι must οι πλεξούδες λανθάνεστε. Τα χτενίσματα με πλεξούδες είναι must και ολόκληρη τη σεζόν.Οι πλεξούδες κάνουν τη γυναίκα ακαταμάχητη καθώς όπως είναι γνωστό η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.
Χωρίζω στη μέση, στο πλάι,πίσω.
Το θέμα είναι αρκεί να χωρίσω. Σε λείο ή γυαλιστερό μαλλί. Μια απ΄τις πιο καυτές τάσεις της μόδας στα μαλλιά είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους μαλλιών και είναι αρκετά ελκυστικό και προσδίδει έντονη θηλυκότητα και τύπο.
Γαλλικός κότσος
Ο γαλλικός κότσος επιστρέφει και έχει την τιμητική του. Προσδίδει ιδιαίτερο στιλ, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις αποδίδει μια σοφιστικέ αύρα. Είναι κατάλληλος για γυναίκες που θέλουν να είναι κομψές και φινετσάτες χωρίς να χάνουν πόντους από την δυναμική προσωπικότητά τους.
Ίσια μακριά μαλλιά
Τα μακριά μαλλιά η αγαπημένη τάση από το καλοκαίρι του 2014 συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο των Hair Trends και αυτή τη σεζόν…Τα μακριά ίσια μαλλιά είναι ένα στιλ που προτιμά η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών. Για το λόγο αυτό, το στιλ αυτό δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Θεωρείται άκρως ελκυστικό και σέξι, ενώ παράλληλα τονίζει την θηλυκότητα.
Κουρέματα:
Shortcut look
Τα κοντά αντρικά μαλλιά φέτος παραμένουν στην μόδα άλλωστε Beyonce, Rihanna, Coco Rocha το τόλμησαν. Μήπως ήρθε η ώρα να αποχωριστείς την πλούσια κόμη σου;
Επιστροφή δυναμικά στις αφέλειες
Τα κουρέματα με φράντζες ή με αφέλειες κερδίζουν όλο και περισσότερες γυναίκες. Είναι πολύ κολακευτικά και θεωρούνται αρκετά ελκυστικά
Καρέ και ψεύτικο καρέ
Επιλογή και προτάση του Marc Jacobs για το show του. Κυματιστό ,ίσιο, μπροστά πιο μακρύ, αυτό το κούρεμα πάντα χαρίζει αέρα και φινέτσα στο στυλ σας.Το καρέ ή το ψεύτικο καρέ, όπως επίσης και το ασύμμετρο καρέ είναι ένα στιλ που έχει φανατικό γυναικείο κοινό. Τονίζει έντονα τη θηλυκότητα, ενώ παράλληλα δίνει έμφαση στα χαρακτηριστικά του προσώπου.
Χρώμα.
Αυτή τη σεζόν πέσαμε στα κλασικά, μιας και οι προηγούμενες σεζόν κόντεψαν να σας αφήσουν καραφλές. Ξεχάστε τα πράσινα, ροζ, μοβ, μπλε, φούξια και περιοριστείτε στα κλασικά θερμά χρώματα. Τα μαλλιά σας φέτος θα ξεκουραστούν! Τα χρώματα που θα επικρατήσουν είναι φυσικά όπως και τη προηγούμενη σεζόν, σε πιο γήινες αποχρώσεις, αλλά με μια βασική διαφορά… Τα συμπληρωματικά χρώματα για φέτος θα είναι το κόκκινο και το χάλκινο και περισσότερο σε ανταύγειες.
Αυτό δεν πρέπει να αγχώνει όμως τις ξανθιές , καθώς πάντα θα είναι στο επίκεντρο, να τις καθιστά ,μοναδικές.Και μην ξεχνάμε, η τεχνική Ombre δεν μας έχει αφήσει ακόμη. Οπότε αν σου αρέσουν οι συνδυασμοί και οι αντιθέσεις, ξέρεις τι πρέπει να επιλέξεις!
ΠΗΓΗ.Γράφει ο Χρίστος Μιχαήλ ( Ηair Stylist)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου