Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΑ ΜΑΛΛΙΑ


Πόσο καιρό πριν από τις διακοπές είναι προτιµότερο να βάψουµε τα µαλλιά µας ώστε το χρώµα να παραµείνει λαµπερό;

Η βαφή για να έχει διάρκεια πρέπει να επαναλαµβάνεται κάθε 20-25 µέρες. Έχετε υπόψη ότι

µε τη σωστή βαφή η τρίχα «γεµίζει», οι άκρες δεν ξεθωριάζουν και τα µαλλιά έχουν ισορροπία και λάµψη στο χρώµα.

Ποια χρώµατα προτείνετε για το καλοκαίρι;

Στο καλοκαίρι ταιριάζουν φωτεινά, λαµπερά χρώµατα που αναδεικνύουν τη µαυρισµένη επιδερµίδα. Φέτος θα έλεγα ότι έχουν την τιµητική τους τα καστανά αλλά και τα ξανθά σε καλοκαιρινές αποχρώσεις και σε τόνους της κανέλας και του σταχιού και φυσικά του ήλιου και της άµµου.

Πώς µπορούµε να «απογειώσουµε» τα µονόχρωµα µαλλιά;

Η µονοχρωµία, αν συνδυάζεται µε φυσικές λάµψεις στα κατάλληλα σηµεία, µπορεί να τονίσει το δέρµα και να βοηθήσει το χρώµα να αποκτήσει φυσικότητα χωρίς να είναι «φλατ».

Τι µπορούµε να κάνουµε για να ζωντανέψουµε το χρώµα µας αλλά παράλληλα να το προστατέψουµε και από την ακτινοβολία και τη θάλασσα; 

Ζητήστε από τον κοµµωτή σας να περιποιηθεί τα µαλλιά σας µε τα ειδικά ενυδατικά «ρανσάζ» και ένα σωστό κοκτέιλ θεραπειών. Αυτά θα βοηθήσουν τόσο στη διατήρηση της σωστής υγρασίας της τρίχας καθώς και στην προστασία της από τον ήλιο και τη θάλασσα.

Ποια είναι τα απαραίτητα στάδια περιποίησης των µαλλιών για το καλοκαίρι;

Ο ήλιος και η θάλασσα διαφοροποιούν τις ανάγκες των µαλλιών µας αυτή την εποχή του χρόνου. Για να τις καλύψουµε πλήρως πρέπει να χρησιµοποιούµε σαµπουάν και κοντίσιονερ ειδικά για βαµµένα µαλλιά, εντατικά ενυδατικά προϊόντα όπως µάσκες (τουλάχιστον µία φορά την εβδοµάδα) καθώς και αντηλιακά ενυδατικά προϊόντα που δεν ξεβγάζονται (σε κάθε λούσιµο). Επιπλέον αυτή την περίοδο φροντίστε να αποφεύγετε τα προϊόντα µε σιλικόνη και µετάξι γιατί βαραίνουν τα µαλλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου